• Посилання скопійовано

Затверджено зміни до надання звітності про провадження клірингової діяльності

Затверджено рішення «Про внесення змін до Положення про порядок надання звітності про провадження клірингової діяльності до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку»

Затверджено зміни до надання звітності про провадження клірингової діяльності

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку затвердила рішення «Про внесення змін до Положення про порядок надання звітності про провадження клірингової діяльності до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» на засіданні, що відбулося 24 червня 2014 року.

«Оновлене Положення було розроблене з метою забезпечення виконання вимог Положення щодо пруденційних нормативів професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності та вимог до системи управління ризиками, затвердженого минулого року. Нагадаю, що зміни щодо нормативів, які використовуються для вимірювання та оцінки ризиків особи, що провадить клірингову діяльність, набирають чинності вже незабаром – 1 липня», – пояснила Ірина Курочкіна, директор Департаменту регулювання депозитарної та клірингової діяльності НКЦПФР.

Нагадаємо, що Положенням вносяться зміни, які стосуються встановлення складу, порядку та строків подання особами, які провадять клірингову діяльність, інформації щодо розрахунку та дотримання показників пруденційних нормативів в складі адміністративних даних.

Наразі документ готується для подання на реєстрацію у Міністерство юстиції України.

Джерело: КМУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»