• Посилання скопійовано

Наближається термін подання звіту про інвалідів

Нагадуємо, що до 1 березня 2016 року роботодавціям слід подати Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів за формою №10-ПІ

Наближається термін подання звіту про інвалідів

Як відомо, підприємства, установи, організації, у тому числі підприємства, організації громадських організацій інвалідів, фізичні особи, в яких за основним місцем роботи працює 8 і більше осіб, реєструються у відповідних відділеннях Фонду соціального захисту інвалідів за своїм місцезнаходженням і щороку подають цим відділенням Звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів. 

Відповідно до Порядку №70 роботодавці подають Звіт (надсилають рекомендованим листом) щороку до 1 березня відділенням Фонду соцзахситу інвалідів, в яких вони зареєстровані.

Як наголошував Фонд, Звіти надаються тільки в паперовому вигляді безпосередньо до територіальних відділень Фонду соціального захисту інвалідів. Чинними законодавчими та нормативними актами не передбачено подання звіту за формою № 10-ПІ (річна) в електронному вигляді.

Про основні вимоги щодо працевлаштування інвалідів, а також про особливості подання цього Звіту читайте в аналітичному матеріалі від редакції тут >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»