• Посилання скопійовано

Оновлено форми розрахунків податкових зобов’язань з податку на прибуток нерезидентів

Мінфін затвердив нові форми та Порядок розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво

Оновлено форми розрахунків податкових зобов’язань з податку на прибуток нерезидентів

Мін'юст повідомив про реєстрацію 05.07.2016 р. за №923/29053 Наказу Міністерства фінансів України від 13 червня 2016 року № 544 «Про затвердження форм та Порядку розрахунку податку на прибуток нерезидентів, які провадять діяльність на території України через постійне представництво».

Наразі текст наказу та затверджені ним бланки звітності не оприлюднені. Про їх появу повідомимо вас додатково. Стежте за оновленням новин!

Нагадаємо, що проект цього Наказу був оприлюднений ще в жовтні 2015 року. Докладніше >>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»