• Посилання скопійовано

Звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП за І квартал слід подати до 20 квітня 2018 року (включно)

У Фонді соцтраху нагадують, що страхувальники зобов’язані складати та подавати звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП не пізніше 20 числа, наступного за звітним періодом місяць. Тобто за І квартал 2018 року слід відзвітувати до 20 квітня 2018 року (включно)

Звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП за І квартал слід подати до 20 квітня 2018 року (включно)

Управління виконавчої дирекції Фонду соцтраху в Чернівецькій області нагадує, що Звіт по коштах загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами зумовленими похованням подається за формою Ф4-ФСС з ТВП до робочого органу Фонду соціального страхування України за місцем обліку.

Страхувальники зобов’язані складати та подавати звіти не пізніше 20 числа наступного за звітним періодом місяць.

 Подання звіту за формою Ф4-ФСС з ТВП за І квартал 2018 року здійснюється до 20 квітня 2018 року (включно).

 

Хто повинен подавати цей звіт?

Відповідно до п. 2 та п. 8 част. 2 ст. 15 Закону № 1105-XIV та п. 3.1п. 4.1 Порядку №4, страхувальники зобов’язані формувати та подавати до органів Фонду звітність щодо коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням.

 

Відповідальність

У Фонді соцтраху попереджають, що у разі несвоєчасного подання або неподання встановленої звітності, подання недостовірної звітності щодо використаних страхових коштів передбачено відповідальність страхувальників відповідно до статті 15 Закону №1105-XIV та статті 165-5 КУпАП.

Так, за неподання або несвоєчасне подання встановленої звітності посадовими особами підприємств, установ, організацій, фізичними особами, які використовують найману працю, тягне за собою накладення штрафу від 8 до 15 н.м.д.г. (136-255 грн). Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за одне з правопорушень, зазначених у частині першій цієї статті, тягнуть за собою накладення штрафу від 10 до 20 н.м.д.г. (170-340 грн).

***

Читайте також: 

Звіт за формою №Ф4-ФСС з ТВП: рекомендації щодо заповнення;

Як заповнити форму №Ф4-ФСС з ТВП, якщо у звітному періоді було повернення зайво нарахованих коштів.

Фонд соцстраху нагадує: підприємці також повинні подавати форму №Ф4-ФСС з ТВП;

 - Виправляємо помилки у звіті за формою №Ф4-ФСС з ТВП

Джерело: Чернігівське відділення ФСС з ТВП

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»