• Посилання скопійовано

ДПС підготувала зміни до декларації з рентної плати

Проєктом Наказу Мінфіну пропонується оновити Розрахунок з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів (додаток 8) та доповнити декларацію новим додатком 17 «Кодифікатор лісової породи деревини»

ДПС підготувала  зміни до декларації з рентної плати

6 грудня ДПСУ оприлюднила проєкт Наказу Мінфіну "Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з рентної плати" (завантажити).

Розроблено його з метою підвищення ефективності адміністрування контролюючими органами рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів. А саме пропонується доповнити: 

  • розрахунок з рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування (додаток 8 до Податкової декларації), позиціями, що відображатимуть інформацію про вид та діаметр лісової породи деревини, що вирубується, а також місцезнаходження лісової ділянки, на якій здійснюється вирубка такої породи; 
  • декларацію новим додатком 17 «Кодифікатор лісової породи деревини», яким передбачено присвоїти окремий код для кожного виду лісової породи деревини.    

Переглянути їх можна тут.

У разі затвердження наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

А наразі зауваження та пропозиції до проєкту Наказу можна надсилати протягом одного місяця з дати його оприлюднення на адресу: Державна податкова служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, Львівська площа, 8, м. Київ, 04053, електронну адресу – d.tuganova@tax.gov.ua, до Державної регуляторної служби України на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»