• Посилання скопійовано

30 грудня – останній день для подання заяв волонтерами до реєстру

Волонтерам необхідно подати не пізніше ніж 30 грудня 2022 року заяву про включення до Реєстру волонтерів

30 грудня – останній день для подання заяв волонтерами до реєстру

Начальник Новоселицької ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Анжела Паскар зустрілася з волонтерами Луцик Сільвією та Ковальчук Юліанною.

Найперше посадовиця висловила слова вдячності за їхню самовіддачу. За те, що з перших хвилин війни роблять все, щоб світло ПЕРЕМОГЛО темряву.

Під час зустрічі теж роз’яснила, що таке Реєстр волонтерів і як вимоги  Закону України від 16.11.2022 р. №2757-ІХ «Про внесення змін до пункту 21 розділу VII «Прикінцеві положення» Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації» (Закон №2757) щодо вдосконалення порядку включення благодійників – фізичних осіб до Реєстру волонтерів антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації», який набрав чинності 11 грудня 2022 року.

Також звернула увагу на важливість включення волонтерів до Реєстру, оскільки пільги в частині оподаткування діють на отримані донати зареєстрованих фізичних осіб – волонтерів.

Реєстрація спрощена, фізичним особам – благодійникам для включення до Реєстру достатньо подати до податкової лише заяву про включення до зазначеного Реєстру.

 

Джерело: ДПС у Чернівецькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»