• Посилання скопійовано

ДПС оновила довідник типів об'єктів оподаткування для подання форми №20-ОПП

29 грудня 2022 року ДПСУ оприлюднила новий довідник типів об'єктів оподаткування для заповнення ф. №20-ОПП. Далі наводимо цю інформацію.

ДПС оновила довідник типів об'єктів оподаткування для подання форми №20-ОПП

Державна податкова служба оприлюднила на своєму сайті оновлений довідник типів об'єктів оподаткування станом на 28.12.2022 року. 

Нагадаємо, що відповідно до Порядку повідомлення про об'єкти оподаткування або об'єкти, пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

Форма вказаного повідомлення передбачає заповнення типа об'єкта оподаткування.

Для цього пропонуємо скористатись оновленим Довідником типів об'єктів оподаткування (станом на 28.12.2022 р.)>>>

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»