• Посилання скопійовано

Увага! 9 лютого — граничний строк подання податкової звітності за IV квартал та 2022 рік

9 лютого (четвер) є граничним строком подання податкової звітності за IV квартал та 2022 рік, а також алкогольно-тютюнової звітності за січень 2023 року. Від ПФУ наразі немає інформації щодо можливості або неможливості перевірити оновлену єдину звітність

Увага! 9 лютого — граничний строк подання податкової звітності за IV квартал та 2022 рік

Звертаємо увагу, що 9 лютого (четвер) закінчується строк подання до податкової служби:

* Водокористувачі (платники рентної плати) повинні в обов’язковому порядку подавати до відповідних територіальних органів ДПС копії електронних звітів з відміткою про одержання організацією, що належить до сфери управління Держводагенства (QR-кодом, який формується після прийняття Звіту на Порталі).

За відсутності у платника податків можливості своєчасно виконати свій податковий обов’язок під час війни він звільняється від відповідальності з обов’язковим виконанням таких обов’язків протягом шести місяців після припинення або скасування воєнного стану в Україні. Це стосується, зокрема, й дотримання термінів сплати податків та зборів, подання звітності, у тому числі звітності, передбаченої п. 46.2 ПКУ.

Але наголосимо, що це стосується саме тих платників, які не можуть виконувати свої обов'язки! Про це ми писали тут.

***

Читайте такожОтримали другу квитанцію щодо єдиної звітності з ПДФО, ЄСВ та ВЗ зі «смайликом»: які наслідки?

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»