• Посилання скопійовано

За яким е-форматом слід відзвітувати з податку на прибуток за 2022 рік?

Платники податку на прибуток за 2022 рік подають до ДПС декларацію з податку на прибуток за ідентифікатором форми J0100123

За яким е-форматом слід відзвітувати з податку на прибуток за 2022 рік?

У Головному управлінні ДПС у Житомирській області інформують, що платники податку на прибуток (у т. ч. резиденти Дія Сіті – платники податку на особливих умовах) за 2022 рік подають до контролюючого органу Податкову декларацію з податку на прибуток підприємств (далі – Декларація) за ідентифікатором форми J0100123 (форма вводиться в дію з 01.02.2023).

Наказом Мінфіну від 13.09.2022 №274 (далі – Наказ №274), який набрав чинності 18.11.2022, внесено зміни до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Мінфіну від 20.10.2015 №897 зі змінами та доповненнями.

Зміни внесено з метою приведення форми Декларації у відповідність до положень Податкового кодексу України щодо спеціального режиму оподаткування резидентами Дія Сіті за особливими умовами.

Електронні форми документів розміщено на вебпорталі ДПС в рубриці «Електронна звітність > Платникам податків про електронну звітність > Інформаційно-аналітичне забезпечення > Реєстр електронних форм податкових документів».

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у Житомирській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»