• Посилання скопійовано

За яким ідентифікатором форми в е-вигляді подають декларацію фізособи-«єдинника» з типом «Довідково»?

Декларацію з типом «Довідково» в е-формі подають за ідентифікатором форми F0103406 (для платників ЄП І та ІІ груп) та F0103308 (для ІІІ групи). Під час її створення у розділі «Введення звітності» Е-кабінету обирають рік та місяць, в якому вона формується

За яким ідентифікатором форми в е-вигляді подають декларацію фізособи-«єдинника» з типом «Довідково»?

Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що форму податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця затверджено наказом Мінфіну від 19.06.2015 №578 зі змінами та доповненнями (далі – Декларація).

Відповідно до п. 4 розд. ІІ Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Мінфіну від 06.06.2017 №557 зі змінами та доповненнями, електронні форми документів у форматі за стандартом на основі специфікації eXtensibleMarkupLanguage (XML) оприлюднюються на офіційному вебпорталі ДПС, а саме: в рубриці Електронна звітність/Платникам податків про електронну звітність/Інформаційно-аналітичне забезпечення/Реєстр електронних форм податкових документів розміщені електронні форми Декларації.

Декларація з типом «Довідково» в електронній формі подається за ідентифікатором форми:

F0103406 – платниками єдиного податку першої та другої груп;

F0103308 – платниками єдиного податку третьої групи.

При цьому під час створення Декларації з типом «Довідково» у розділі «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету обирають рік та місяць, в якому вона формується (подається).

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»