• Посилання скопійовано

Чи включаються витрати на придбання ПЗ до рядка 22.3.5 додатка Дія до декларації?

Якщо придбaне ПЗ є нематеріальним активом, вкладеним в об’єкти інвестицій за кордоном, його вартість слід зазначати в рядку 22.3.5 додатка Дія до декларації

Чи включаються витрати на придбання ПЗ до рядка 22.3.5 додатка Дія до декларації?

ДПС у Дніпропетровській області звертає увагу, що якщо придбане програмне забезпечення є нематеріальним активом, вкладеним в об’єкти інвестицій за кордоном, та за нього кошти сплачено нерезиденту (крім випадків, якщо відповідні операції здійснюються нерезидентом через його постійне представництво в Україні). Вартість такого вкладення в об’єкти інвестицій відображається у рядку 22.3.5 додатка ДІЯ та, відповідно, враховується у рядках 22, 22.3 та 23 цього додатка.

Більше розглянутих питань щодо звітності в режимі Дія Сіті в Інформаційному листі ДПС №1/2024 – за посиланням.

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»