• Посилання скопійовано

Як подати об’єднаний звіт з ЄСВ та ПДФО з 1С:Підприємство та BAS

Розробник 1С:Підприємство та BAS не планує надалі для нових звітів підтримувати розділ «Регламентована звітність», який використовується для їх формування та експорту. Відповідно нову форму об’єднаної звітності з ЄСВ та ПДФО (код бланку J/F0500106) не можна сформувати звичними методами

Існує кілька способів передати Додаток 4ДФ з 1С:Підприємство та BAS в програму для подачі звітності, що дозволить не заповнювати складний розрахунок вручну:

  1. Придбати сервіс FREDO Звіт, в якому можна сформувати та відправити всю звітність в контролюючі органи безпосередньо з BAS чи 1С:Підприємство.
  2. Користуватися програмою M.E.Doc та обробкою «Медова стиковка», що дозволить завантажити дані в M.E.Doc та надіслати звіт в контролюючі органи. Для передачі даних потрібна ліцензія M.E.Doc.Інтеграція.

 

  1. Придбати зовнішню обробку Експорт в DBF Розрахунку для 1С:Підприємство/BAS, яка дозволить вивантажити об’єднану звітність з ЄСВ та ПДФО в програми M.E.Doc, Арт-Звіт, Соната.

 

Важливо! Всі програми повинні бути оновлені до останньої версії

 

Вартість рішення на рік на один код ЄДРПОУ

FREDO Звіт

M.E.Doc Інтеграція

Експорт у файл DBF

2400 грн (безкоштовно для користувачів ІТС ПРОФ)

700 грн

390 грн *

 

* передбачена знижка, яка залежить від кількості організацій

Також нагадуємо, що для користувачів модуля Selerа вивантаження Додатку 4ДФ входить у вартість річної ліцензії.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами: (050) 104 99 60 або e-mail: info@portfel.ua.

Компанія «Портфель»

https://portfel.ua

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»