• Посилання скопійовано

РРО/ПРРО: черговий відкат часу. Нові штрафи з 1 січня 2021 року

Про ці та інші теми говоримо в ефірі 10 грудня!

10 грудня синоптики обіцяють похолодання, а компанія 7еminar.cоm – гарячий ефір ВЕЛИКОГО БУХГАЛТЕРСЬКОГО ONLINE-СЕМІНАРУ!

ПРРО/РРО: За що та як будуть штрафувати з 1 січня 2021 року. А якщо це минуле порушення? Чи є різниця між електронним та паперовим Z-звітом та який обрати? Отримайте відповіді на найгостріші питання, фахові поради експертів та знання, які допоможуть вберегти вашу компанію від штрафів!

  • Аномально велика кількість зіркових лекторів: Т. Мойсеєнко, М. Кавин, О. Смирнов, Т. Алієв, В. Величко, І. Губіна, С. Дробоття;
  • Найгостріші питання: ФОП-звітність за 2020 рік, нова об'єднана звітність ЄСВ та ПДФО,  перевірки ДПС/Держпраці з 1 січня та ще більше тем тут;
  • Багато потоковий формат;
  • Доступ до запису online-семінару в будь-який час (запис отримаєте 11 грудня).

Бронюйте участь за найнижчими цінами вже зараз та підготуйтесь до періоду річної звітності сповна!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»