• Посилання скопійовано

11 квітня редакція тижневика «Дебет-Кредит» провела бухгалтерський семінар «Звітність за I квартал»

Пройшов черговий бухгалтерський семінар від редакції «Дебет-Кредит»

У Будинку кіно вже з 9-ї ранку було помітне пожвавлення, зал стрімко наповнювався учасниками. Того дня тут відбувався бухгалтерський семінар, якого з нетерпінням очікували передплатники «Дебету-Кредиту». Серед слухачів семінару не лише знайомі обличчя, а й нові учасники, які відвідали наш захід уперше.

До виступу на семінарі редакція запросила відомих лекторів, заслужених експертів у галузі бухгалтерського обліку: Тетяну Мойсеєнко, Людмилу Тимофєєву та Володимира Блотнера.

Доповідачі докладно висвітлювали такі актуальні теми, як звітність за перший квартал, нова декларація з ПДВ, зміни до ПКУ, а також нарахування зарплати і відпусткових, зміни у персоніфікації тощо. Слухачі семінару були також докладно ознайомлені з прикладами заповнення звітності. І, звичайно ж, лектори відповіли на велику кількість запитань, що їх поставили учасники.

Упродовж семінару Владимир Блотнер завзято і з властивою йому харизмою провів розіграші призів від редакції «Дебет-Кредит» і партнерів семінару. Чимало слухачів пішли додому з приємними цінними призами.

Квартальний семінар редакції — чудова можливість дізнатися докладно про зміни у бухгалтерському та податковому обліку, про правильне заповнення бухгалтерської звітності, поставити запитання фахівцю-практику, поділитися досвідом із колегами.

Завантажити робочий зошит семінару >>

Ми вдячні вам за увагу й активну роботу під час семінару!

До нових зустрічей!

  

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»