• Посилання скопійовано

Великий Бухгалтерський Семінар у Києві - і знову аншлаг і вигуки «Браво!» після спектаклю!

10 липня відбувся спільний семінар редакції бухгалтерського тижневика «Дебет-Кредит» та Передплатної Агенції «Меркурій»

Приймав учасників семінару ― на цей раз понад 800 бухгалтерів із 43 міст України ― традиційно Театр російської драми ім. Лесі Українки. Особливо приємно, що до Києва на семінар приїхали бухгалтери з Донецька, Луганська, Харкова. Ту щирість, дбайливість і гостинність, які продемонстрували на семінарі колеги з Києва, Львова, Рівного, Кривого Рогу, Одеси та інших міст, можна поширити на відносини всіх жителів України. 

І знову на семінарі були улюблені лектори:

Тетяна Мойсеєнко порушила актуальні для літнього періоду теми ― оплата праці та відпусток, заповнення зарплатної звітності. 

Ганна Бикова, консультант-експерт редакції «Дебет-Кредит», читала лекцію про нюанси оподаткування нерухомості, іноземної валюти та про всі зміни щодо цієї темі. 

Завершив семінар видатний бухгалтерський дует: Володимир Блотнер і Людмила Тимофєєва, які докладно розповіли про особливості складання податкової і бухгалтерської звітності за I півріччя. 

Як завжди, сюрпризи для наших улюблених бухгалтерів приготували партнери й організатори семінару: після лекцій вони провели розіграш цінних призів і подарунків.

Після закінчення семінару на його учасників чекав грандіозний спектакль за п'єсою О. Островського «Доходное место», яка за силою пристрастей п’єса «Доходное место» нагадує радше якийсь твір Шекспіра – настільки сильні, майже шалені  пристрасті вирують у ній. Численні букети артистам, вигуки «Браво і біс!» ― чудове завершення вечора напередодні свята День Бухгалтера.

                             Дякуємо ВАМ за довіру і до скорої зустрічі!

Завантажити  текст робочого зошита семінару в Києві можна тут >>>

Завантажити  текст робочого зошита семінару в Дніпропетровську можна тут >>>

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»