• Посилання скопійовано

Уже скоро 11 грудня! Всі зміни законодавства і прем'єра спектаклю на Великому Бухгалтерському Семінарі в Києві

11 грудня 2014 року бухгалтерський тижневик «Дебет-Кредит» і Передплатна агенція «Меркурій» проведуть спільний семінар

Театр російської драми ім. Л. Українки

КИЇВ, вул. Б. Хмельницького, 5 (ст. м. «Театральна»)

Після закінчення семінару – грандіозна прем'єра «Джульєтта і Ромео»

Чому Вам потрібно відвідати семінар:

На нашому семінарі ми обговоримо все, що повинен знати бухгалтер у зв'язку із грандіозними змінами у законодавстві, і те, до яких змін готуватися у наступному році.

З 1 січня 2015 року в Україні запроваджується система електронного адміністрування ПДВ. Новий порядок має виключити можливість формування фіктивного ПДВ-кредиту і, відповідно, забезпечити збільшення надходжень до бюджету. Як же нова схема роботи виглядатиме на практиці?

Основа будь-якого податкового конфлікту ― це перевірка. І незважаючи на те, що більшість підприємств пережили чимало перевірок, вони чомусь все ще виявляються до них не готовими. Найефективніші способи захисту.

Мобілізовані працівники і середній заробіток: нова протилежна позиція ДФСУ і ПФУ «ЄСВ і ПДФО нараховувати на середній заробіток».

Соціальна проект-реформа 2015: три фонди об'єднують в один. Реєстрація всіх трудових відносин. ЄСВ і варіант нового обчислення внеску!

Для передплатників діють знижки, подробиці на сторінці семінару або за телефонами: (044) 391-51-92, 507-07-17 (-18).

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»