• Посилання скопійовано

Увага! В роботі Приват24 стався збій (оновлюється)

У роботі програми «Приват24» стався збій. Спостерігаються проблеми з переказом коштів з картки на картку і поповненням мобільних номерів

Увага! В роботі Приват24 стався збій (оновлюється)

У роботі програми "Приват24" стався збій. Спостерігаються проблеми з переказом коштів з картки на картку і поповненням мобільних номерів.

Про це повідомили в сервісному центрі "Приват24". Розповідає РБК-Україна.

Орієнтовно, проблему повинні вирішити сьогодні до 14:00.

"На жаль, на даний момент спостерігаються проблеми при проведенні платежів з картки на картку і платежів на поповнення мобільних номерів в "Приват24". Рекомендуємо не повторювати платежі і очікувати зміни статусу платежу", - повідомили в "Приват24".

Нагадаємо, останній раз збій в роботі "Приват24" стався на початку літа. Тоді клієнти не могли здійснити вхід в особистий кабінет як програми, так і програми для комп'ютера.

Також повідомлялося, що нещодавно стався збій у роботі Instagram. Користувачі повідомляли про збої в роботі історій.

Днями в ряді країн користувачі зіткнулися зі збоєм в роботі Facebook.

Нагадаємо, у роботі Telegram за останній місяць спостерігалося кілька збоїв. Був збій 7 жовтня, а також спостерігався 4 жовтня з-за несправності обладнання.

 

Від редакції: офіційної інформації від Приватбанку ані щодо збою, ані щодо відновлення роботи поки не має. Фактично станом на 14:30 вже запрацював сервіс.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»