• Посилання скопійовано

Ощадбанк скасував спецліміти на зняття готівки для карток інших банків

У мережі банкоматів Ощаду скасовані спеціальні ліміти на зняття готівки для карток інших банків. Тепер знімати готівку у банкоматній мережі можна обсягом 50 тисяч грн з однієї картки на добу

Ощадбанк скасував спецліміти на зняття готівки для карток інших банків

Ощадбанк розповідає, що у зв’язку із кризовою ситуацією в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях, Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі Ощадбанку в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

«Ми із задоволенням підтримали ініціативу Національного банку щодо запровадження банкоматного «національного роумінгу» та скасували окремі ліміти на зняття готівки для карток інших банків. У той час, коли вся країна переживає складні часи через удари ворога по енергетичній сфері, банки мають сконцентруватися насамперед на тому, щоб полегшити доступ всіх українців до банківських послуг. Єдиний ліміт зняття готівки – це наш крок у цьому напрямі», – прокоментував нововведення Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

***

Читайте також: Увага! ПриватБанк змінив ліміти на зняття готівки в банкоматах

Джерело: Ощадбанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»