• Посилання скопійовано

У травні бізнес зможе підключити еквайринг від ПриватБанку на пільгових умовах

За інформацією ПриватБанку, у травні підприємці та торговельні компанії зможуть підключити послугу еквайрингу - приймання оплати банківськими картками на пільгових умовах

У травні бізнес зможе підключити еквайринг від ПриватБанку на пільгових умовах

ПриватБанк підтримує український бізнес в умовах війни: у травні підприємці та торговельні компанії зможуть підключити послугу еквайрингу - приймання оплати банківськими картками на пільгових умовах. Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, програма підтримки бізнесу стартує з початку травня, всі ії учасники мають можливість до трьох місяців користуватися еквайрингом без абонплати.

Підключитися до програми можуть юридичні особи й фізичні особи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність, з відкритим поточним рахунком у національній валюті у ПриватБанку, що раніше не співпрацювали за послугою «Еквайринг» або припинили співпрацю більш як шість місяців тому. Зареєструватися для участі у акції можна з 1 до 21 травня за посиланням.

ПриватБанк має найбільшу в Україні мережу приймання оплат за товари та послуги картками - нині у країні працює понад 230 тисяч POS-терміналів ПриватБанку.

Джерело: Газета «Приватний підприємець»

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»