• Посилання скопійовано

ПриватБанк пропонує підприємцям продавати товари у розстрочку через телеграм-бота

Підприємці - клієнти ПриватБанку для оформлення оплати товарів у розстрочку з «Оплатою частинами» можуть виставити миттєвий рахунок клієнту прямо з компьютера чи смартфона продавця через Telegram-бота

ПриватБанк пропонує підприємцям продавати товари у розстрочку через телеграм-бота

Українські підприємці та малий бізнес можуть продавати свої товари та послуги у розстрочку через бота ПриватБанку @Privat_Invoice_bot.

Як повідомив керівник напряму торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, щоб продавати товари у розстрочку з “Оплатою частинами” не обов'язково мати фізичний POS-термінал банку чи підключати сервіс інтернет еквайрингу чи інтеграцію з сервісом.  

Підприємці - клієнти ПриватБанку для оформлення оплати товарів у розстрочку з “Оплатою частинами” можуть виставити миттєвий рахунок клієнту прямо з компьютера чи смартфона продавця через Telegram-бота. Покупець здійснює покупку в межах доступного йому ліміту кредитування, підтвердженого банком, а оплачує рахунок за допомогою Приват24.

Купівля товарів у розстрочку через сервіси ПриватБанку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” є найдоступнішою для клієнтів банку,  оформити розстрочку можна миттєво на сайтах та в магазинах  всіх найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Щомісяця українці купують у розстрочку через ПриватБанк товарів на 1,6 мільярда гривень.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»