• Посилання скопійовано

ПриватБанк знизив для бізнесу тарифи на сервіс «Оплата частинами»

З 1 вересня ПриватБанк знизив тарифну сітку для підприємців та корпоративних клієнтів, які користуються «Оплатою частинами» для продажів товарів та послуг у кредит

ПриватБанк знизив  для бізнесу тарифи на сервіс «Оплата частинами»

Вже з вересня ПриватБанк знизив тарифну сітку для підприємців та корпоративних клієнтів, які користуються «Оплатою частинами» для продажів товарів та послуг у кредит. Як повідомив керівник напряму торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, більш доступні тарифи на цю найпопулярнішу послугу дають торговцям нові можливості: збільшити обіги, залучати нових та утримувати клієнтів, як онлайн, так і в звичайних магазинах.

«Задля підтримки українського бізнесу ми зменшили тарифну сітку “Оплати частинами” та зробили її доступнішою для торговців. Тепер бізнес-клієнти можуть збільшувати свої продажі, встановлюючи більшу кількість платежів на товари та послуги, що в свою чергу, зробить купівлю ще доступнішою та зручною для покупця, – говорить Сергій Макаренко. – Оплату частинами можуть використовувати великі торгові мережі, роздрібні магазини і будь-які онлайн-підприємці».

Підключитися до «Оплати частинами» просто, як для продажів через POS-термінали, так і через сайт, соціальні мережі, торговельні майданчики тощо. Важливо також додавати інформацію на цінники та на сайт про можливість купувати у вас в «Оплату частинами». Торговці, у яких немає POS-термінала чи сайту, можуть виставляти клієнтам швидкі рахунки через кабінет або телеграм-бота (докладніше – «Інвойс в Оплату частинами»).

Оновлені тарифи – за посиланням.

Про способи використання «Оплати частинами» – тут.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»