• Посилання скопійовано

"ПриватБанк" тимчасово заморозив залишки на рахунках корпоративних клієнтів

Оприлюднено регламент роботи з операціями корпоративних клієнтів з 20.12.2016 р.

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті "Приват24 для бізнесу".

У повідомленні зазначено, що проведення видаткових операцій з рахунків і карток допускається в межах сум, що перевищують залишок на цих рахунках станом на ранок 19.12.2016 р., а всі кредитні ліміти на рахунках, овердрафти, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочення обнулені або знижені до рівня заборгованості (за її наявності).

У той же час, як йдеться в повідомленні, всі прибуткові операції обслуговуються без обмежень.

"Наприклад, залишок на рахунку станом на ранок 19.12.2016 р. становив 100.000 грн. Ця сума стає "незнижуваним залишком". Припустимо, з цього моменту на рахунок надходили платежі (від контрагентів, відшкодування по еквайрінгу, виручка і тд) на загальну суму 50.000 грн і залишок тепер становить 150.000 грн. Відповідно, тільки ці 50.000 грн можна використовувати для проведення платежів або витрачати за допомогою карти", - пояснили в банку.

"Такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим. Всі рішення про його подальші зміни будуть прийматися паном Шлапаком А. В. щойно він приступить до виконання обов'язків Голови Правління банку", - йдеться в повідомленні банку.

***

Новини на тему:

"ПриватБанк" націоналізовано!

 У НБУ не бачать жодних проблем для клієнтів "ПриватБанку" після націоналізації

Джерело: УНІАН

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»