• Посилання скопійовано

В ПР зізналися - з економікою все так само погано, як у 2008 році

Ситуація в економіці України така сама складна, як і на початку кризи 2008 року

Про це заявив народний депутат від фракції Партія регіонів, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Владислав Лук’янов у ефірі “Ера-FM”.

“Ситуація така сама складна, як і восени 2008 року. Але я впевнений, що ситуація відрізняється тільки одним: що більш компетентна команда управляє економікою. Ми розуміємо, що криза вирує і в євроспільноті, і в Сполучених Штатах Америки, є загрози і для світової економіки. Тобто жодного місця в світі, де було б спокійно та затишно в економічному плані, немає”, – сказав Лук’янов.

За його словами, владі навіть в цій ситуації вдається зберігати стабільність.

“Я хотів би заспокоїти від песимістичних прогнозів. Так, ситуація дійсно непроста. Але завдання і уряду, і серйозних політиків – не розводити галас і лякати населення, а робити справу і боротися за те, щоб зберегти стабільність у фінансовій системі”, – підкреслив політик.

Нагадаємо, останнім часом курс гривні відносно долара постійно знижується. Так, американська валюта сьогодні подорожчала на 3 копійки на купівлі та на продажу, в порівнянні з вчорашніми значеннями.

Крім того, 12 листопада найбільший столичний виробник хліба “Київхліб” збільшив ціну на “Український столичний подовий” на 68 коп. та нарізний батон “Київський” на 34 коп.

Джерело: Gazeta.ua

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»