• Посилання скопійовано

Вимога щодо обов’язкового продажу виручки в інвалюті на юросіб із ВЕЗ «Крим» не поширюється

Вимоги законодавства України щодо обов’язкового продажу надходжень в інвалюті не застосовуються до юридичних осіб із місцезнаходженням на території ВЕЗ «Крим»

Вимога щодо обов’язкового продажу виручки в інвалюті на юросіб із ВЕЗ «Крим» не поширюється

Згідно із Законом України «Про створення вільної економічної зони «Крим» та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України» від 12.08.2014 р. № 1636-VII вимоги законодавства України щодо обов’язкового продажу надходжень (у тому числі виручки) в іноземній валюті не застосовуються до юридичних осіб (філій, відділень, інших відокремлених підрозділів юридичних осіб) із місцезнаходженням на території ВЕЗ «Крим».

На операції, що здійснюються між резидентами України та особами з місцезнаходженням на території ВЕЗ «Крим», а також на розрахунки за такими операціями не поширюються норми Закону України «Про порядок здійснення розрахунків в іноземній валюті» від 23 вересня 1994 року № 185/94-ВР.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»