• Посилання скопійовано

Обов'язковий продаж валюти на рівні 50% продовжили до 13 грудня 2017 року

Національний банк вирішив зберегти дію вимоги про обов’язковий продаж надходжень в іноземній валюті з-за кордону на користь юридичних осіб на рівні 50%

Обов'язковий продаж валюти на рівні 50% продовжили до 13 грудня 2017 року

Нагадаємо, що на початку квітня НБУ пом’якшив цю вимогу з 65% до 50% для сприяння експортній діяльності українських підприємств, які мають потребу в імпорті для виробництва продукції, що згодом продається за кордон. Докладніше про це тут>> 

Оскільки дана вимога, встановлена п. 2 постанови НБУ № 410, діє до 15 червня 2017 року включно, Національний банк запровадив її окремою постановою "Про запровадження обов’язкового продажу надходжень в іноземній валюті та встановлення розміру обов’язкового продажу таких надходжень" від 30.05.2017 р. № 45 . Ця вимога набуде чинності з 16 червня та діятиме до 13 грудня 2017 року включно.

***

Читайте також:

Нацбанк скасував ще три валютні обмеження

Нацбанк послабив адміністративні обмеження на валютному ринку 

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Валюта і цінні папери

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Валюта і цінні папери»