• Посилання скопійовано

Пенсійний фонд до кінця вересня завершить розробку «особистого кабінету» на своєму сайті

Про це сьогодні під час конференції повідомив віце-прем'єр-міністр — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко

«На базі цього офіса людина зможе бачити внески до Пенсійного фонду, зможе сама зробити розрахунок своєї майбутньої пенсії, подивитися всі інформаційні матеріали», — сказав Тігіпко.
За його словами, цей сервіс планується розширити в майбутньому, щоб через нього громадяни могли отримувати всі соціальні послуги та субсидії. Цей проект розробляється спільно зі Світовим банком, і його запровадження заплановане на 2013 рік.
Таким чином, як зазначив Тігіпко, 2013 року планується введення електронної соціальної карти громадянина. Проте, за його словами, введення цієї системи залежатиме від «проникнення Інтернету».
Тігіпко також зазначив, що нині в Україні майже 18 млн громадян користуються Інтернетом. Крім того, 13 млн українців користуються соціальними мережами. За останні роки Інтернетом почало користуватися близько 1 млн пенсіонерів.


Джерело: УНІАН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»