• Посилання скопійовано

Для підтвердження стажу роботи тепер слід подавати витяг з Єдиного держреєстру

Внесено зміни до Порядку підтвердження періодів роботи, що зараховуються до трудового стажу для призначення пенсії на пільгових умовах або за вислугу років

Для підтвердження стажу роботи тепер слід подавати витяг з Єдиного держреєстру

Пенсионный фонд постановлением от 26.06.2013 г. № 9-1 внес изменения в Порядок подтверждения периодов работы, зачисляемых в трудовой стаж для назначения пенсии на льготных условиях или за выслугу лет.

Так, в соответствии с изменениями для подтверждения стажа работы заявитель будет подавать управлению Пенсионного фонда Украины в районах, городах и районах в городах, а также в городах и районах по месту жительства (регистрации) извлечение из ЕГР юрлиц и физлиц-предпринимателей (ранее - справку из ЕГР), а для предприятий, учреждений, организаций, ликвидированных до 01.07.2004 г. и/или относительно которых отсутствуют данные о проведении регистрационных действий в ЕГР, - другие документы, подтверждающие факт прекращения предприятия, учреждения, организации в результате их ликвидации (в том числе архивные).

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»