• Посилання скопійовано

Пенсійна реформа лише розпочалася, підвищення пенсій відтепер буде постійним, — Гройсман

За словами Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, пенсійна реформа перебуває на перших етапах впровадження, і попереду багато змін, одна з яких – автоматичне підвищення пенсій в залежності від можливостей економіки, а не політичних обіцянок

Пенсійна реформа лише розпочалася, підвищення пенсій відтепер буде постійним, — Гройсман

Пенсійна реформа, яка стартувала восени минулого року, перебуває на перших етапах впровадження, і попереду багато змін, одна з яких – автоматичне підвищення пенсій в залежності від можливостей економіки, а не політичних обіцянок. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він нагадав, що з минулої осені підвищені пенсії виплачують понад 9 млн пенсіонерів. З квітня поточного року пенсії підвищені військовим пенсіонерам.

«І якщо хтось думає, що це все, – ні! Ми тільки почали систему постійного підвищення пенсій. Ми розпочали процес. Це та зміна, яка з часом буде набирати обертів, і люди будуть це відчувати. Я проти одномоментних подачок!» - сказав Глава Уряду.

Він погодився, що сьогодні є багато викликів – зростання цін, приміром.

«Але для стримання цін треба інвестувати в економіку, розвиток промисловості – задля формування пропозиції товарів та послуг на ринку. І ми такі програми запроваджуємо. А все, що заробить економіка, ми будемо реінвестувати в зростання добробуту людей», - додав Володимир Гройсман.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»