• Посилання скопійовано

Кому проіндексують пенсію у березні 2019 року?

В рамках індексації з 1 березня запроваджуються додаткові виплати пенсіонерам

Кому проіндексують пенсію у березні 2019 року?

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко на своїй сторінці у Facebook.

Розенко розповів, що виплата буде здійснена тим, хто має великий страховий стаж: понад 35 років у чоловіків і 30 років у жінок (вихід на пенсію після 2011 року) та 25/20 років (вихід на пенсію до 2011 року).

«Додаткова виплата буде складати 2400 гривень (два транша: 1200 березень та 1200 квітень)», – додав він.

Відзначимо, з 1 березня буде проходити перша в історії автоматична індексація пенсій. З початку року також підвищили виплати військовим пенсіонерам.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив старт виплати субсидій готівкою з березня 2019 року. За даними Міністерства соціальної політики України, субсидії у грошовій формі в березні 2019 року зможуть отримати близько 4 млн домогосподарств, яким субсидія призначена на поточний опалювальний період. У середньому виплати складатимуть близько 1,5 тис. грн. Аналогічні виплати будуть у квітні (за березень) та травні (за квітень) 2019 року.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»