• Посилання скопійовано

В Україні збільшився середній розмір допомоги з безробіття

У перший місяць 2012 року допомога з безробіття у середньому збільшилася на 38 грн.

Станом на 1 лютого 2012 року середній розмір допомоги з безробіття в Україні становив 917 грн, що на 38 грн більше, ніж станом на 1 січня 2012 року. Про це свідчать дані Державного комітету статистики України.

Нинішній середній показник розміру допомоги є найвищим за останній рік. У 2011 році він не піднімався вище за 906 грн у жовтні.

Станом на 1 лютого допомогу з безробіття в Україні отримували 398,4 тис. незайнятих громадян, що на 33,1 тис. більше, ніж станом на 1 січня.

А всього на 1 лютого 2012 року в Україні було зареєстровано 543,8 тис. незайнятих громадян, з яких 520,9 мали офіційний статус безробітного.

Рівень працевлаштування у січні становив 5,9% працездатного населення. Всього було працевлаштовано 36,4 тис. осіб, з них 19,6 тис. жінок і 16,8 тис. чоловіків.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»