• Посилання скопійовано

Рада скоротила умови припинення виплат допомоги при народженні дитини

Верховна Рада України (ВР) прийняла в першому читанні і як закон законопроект №9370 від 1 листопада 2011 р., ініційований народним депутатом від НУ-НС про внесення змін до статті 11 закону України "Про державну допомогу сім’ям з дітьми" (щодо звуження переліку умов припинення виплат допомоги при народженні дитини). "За" ухвалення закону проголосували 334 народні депутати при мінімально необхідних 226.

Законом вилучається з частини 5 статті 11 закону підпункт про "виникнення інших обставин" як підстави для припинення виплат допомоги при народженні дитини.

На думку автора закону, вилучення вищезгаданої норми убезпечить родини від зловживань в частині позбавлення права на отримання державної допомоги при народженні та утриманні дитини.

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь