• Посилання скопійовано

Тігіпко обіцяє збільшення у березні виплат постраждалим на виробництві

Усі вільні кошти Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві необхідно спрямовувати на збільшення виплат людям, які постраждали внаслідок таких випадків.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко після засідання правління Фонду.

За словами віце-прем’єра, сьогодні на засіданні Правління фонду прийнято рішення про те, що виплати потерпілим від нещасних випадків на виробництві з 1 березня 2012 року зростуть на 17,6%, що відповідає зростанню номінальної заробітної плати в країні в 2011 році (раніше виплати нараховувалися з урахуванням темпів росту реальної зарплати; минулого року цей показник склав 8,5%).

"Ми зуміли знайти шляхи підвищення виплат постраждалим на виробництві. Крім того, сьогодні ми домовилися, що інші нерозподілені кошти Фонду підуть на "осучаснення" страхових виплат цим людям, починаючи з 2002-го року. Упевнений, ми знайдемо резерви", – зазначив Тігіпко.

Згідно з попередніми домовленостями, у засіданні правління Фонду страхування від нещасних випадків вперше взяли участь керівники чотирьох Всеукраїнських громадських організацій шахтарів.

Як відомо, шахтарі-інваліди вимагають збільшення виплат допомоги на 20%.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»