• Посилання скопійовано

МОЗ проводить пілотний проект з реформування системи охорони здоров’я

Кабінет Міністрів України затвердив порядок визначення надбавок за обсяг та якість виконання роботи працівникам закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу та є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров’я. Відповідну Постанову «Про деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я, що є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров’я» Уряд прийняв 5 березня 2012 року.

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів, керівникам закладів охорони здоров’я, що надають первинну меддопомогу та є учасниками пілотного проекту, надається право встановлювати надбавки медичним працівникам за обсяг та якість виконаної роботи. Йдеться про те, що в межах фонду заробітної плати, затвердженого у кошторисах, надбавки встановлюватимуться лікарям загальної практики — сімейної медицини, лікарям — педіатричним дільничним, лікарям — терапевтам дільничним, сестрам медичної загальної практики — сімейної медицини, сестрам медичним дільничним, фельдшерам.

Реалізація постанови стимулюватиме працівників закладів охорони здоров’я, що є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров’я, до належного виконання посадових обов’язків та надання якісних послуг населенню.

Зазначимо, що Постанову «Про деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров’я, що є учасниками пілотного проекту з реформування системи охорони здоров’я» підготовлено на виконання статті 10 Закону України «Про порядок проведення реформування системи охорони здоров’я у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та місті Києві».

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»