• Посилання скопійовано

Кабмін визначився з розміром спеціальних стипендій

Кабмін вніс зміни до своєї Постанови від 05.03.2008 р. №165 «Деякі питання стипендіального забезпечення», встановивши розміри стипендій з 1 вересня 2012 року.

Отже:

— розмір стипендії Президента України учасникам і призерам міжнародних учнівських олімпіад з базових навчальних предметів:

учасникам — 600 грн на місяць;

призерам — 700 грн на місяць;

— розмір стипендії Президента України для переможців всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук — 700 грн на місяць;

— розмір стипендії Кабінету Міністрів України переможцям Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури — 600 грн на місяць;

— розмір стипендії імені Тараса Шевченка учням середніх загальноосвітніх навчальних закладів — 700 грн на місяць.

Крім того, з 2012 року встановлено розмір соціальної стипендії:

— для учнів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також учнів, які у період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків, — 550 грн на місяць;

— для студентів вищих навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студентів, які в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків, — 1160 грн на місяць.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»