• Посилання скопійовано

Суддям піднімуть зарплату до 13 тисяч

Цього року середня зарплата українського судді збільшиться на 106,7%. За словами начальника управління планово-фінансової діяльності і соціального забезпечення Державної судової адміністрації Зиновія Холоднюка, середньостатистичний вітчизняний вершитель правосуддя отримуватиме від держави 13 592 грн на місяць.

Таким чином, розмір окладу судді в Україні зрівняється із зарплатою народного депутата. Ще більше отримуватимуть голови судів — до 15 721 грн. Їхні заступники — 14 293 грн.

Тим часом зарплати простих працівників судів — помічників, секретарів, канцеляристів і ін., збільшаться всього на 9,4%. Вони отримуватимуть у середньому по 2 501 грн.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь