• Посилання скопійовано

Встановлено коефіцієнт підвищення страхових виплат у 2012 р.

Постанова ФСС від НВВ від 30.03.2012 р. №15 «Про проведення перерахунку щомісячних страхових виплат потерпілим та членам їх сімей у 2012 році», набере чинності з дня опублікування та застосовується з 01.03.2012 р.

ФСС від НВВ постановив провести перерахунок щомісячних страхових виплат потерпілим та членам їхніх сімей, які отримують щомісячні страхові виплати станом на 01.03.2012 р. та яким перерахунок цих виплат здійснювався відповідно до ч. 2 ст. 29 Закону «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності» до 01.01.2006 р., у межах бюджету Фонду на 2012 рік.

При проведенні перерахунку щомісячних страхових виплат вищезазначеним особам у 2012 році слід застосовувати коефіцієнт підвищення страхових виплат — 1,176.

Щомісячна страхова виплата при проведенні перерахунку визначається з відкоригованої на вищезазначений коефіцієнт підвищення страхових виплат середньомісячної зарплати потерпілого відповідно до ступеня втрати його професійної працездатності.

При цьому відкоригована зарплата не може перевищувати максимальну величину бази нарахування єдиного внеску на дату проведення перерахунку. У такому разі розмір щомісячної страхової виплати зменшенню не підлягає.

Сума перерахованого розміру щомісячної страхової виплати та пенсії з інвалідності не може перевищувати відкориговану зарплату.

Для категорії вищезазначених осіб, яким здійснюється перерахунок щомісячних страхових виплат, не застосовуються коефіцієнти підвищення страхових виплат за 2002 — 2012 рр., зазначені у пп. 3.8.2 п. 3.8 гл. 3 та пп. 6.4.2 п. 6.4 гл. 6 Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат (постанова правління Фонду від 27.04.2007 р. №24).

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь