• Посилання скопійовано

Затверджено нові зразки посвідчень для багатодітних сімей

Постанова КМУ від 18.04.2012 р. №319 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2010 р. №209»

Кабмін вніс зміни до Постанови від 02.03.2010 р. №209 «Деякі питання виготовлення і видачі посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї».

При цьому Кабмін затвердив новий зразок посвідчення батьків багатодітної сім’ї замість зразка такого документа, затвердженого постановою КМУ від 02.03.2010 р. №209, та новий зразок посвідчення дитини з багатодітної сім’ї замість зразка такого документа, затвердженого постановою КМУ від 02.06.2010 р. №395.

Посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім’ї нового зразка видаються починаючи з IV кв. 2012 р.

Посвідчення видаються структурним підрозділом районної, районної у містах Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчим органом міської ради одному з батьків за місцем його реєстрації протягом 10-ти днів після подання таких документів:

— заяви батька або матері про видачу посвідчень;

— копії свідоцтв про народження дітей;

— копії свідоцтва про шлюб (крім батька або матері, які виховують дітей самостійно);

— копії сторінок паспорта батька і матері з даними про прізвище, ім’я, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації;

— довідки про склад сім’ї (форма №3);

— фотокарток (батьків та дітей) розміром 3х4;

— довідки із загальноосвітнього, професійно-технічного, ВНЗ (для осіб від 18 до 23 р. у разі, коли вони навчаються за денною формою навчання);

— довідки структурного підрозділу, виконавчого органу міської ради про те, що за місцем реєстрації батька або матері посвідчення не видавалися (у разі реєстрації батьків за різною адресою).

Для продовження строку дії посвідчень до структурного підрозділу районної, районної у містах Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської ради подаються довідка про склад сім’ї (форма №3), копії свідоцтв про народження дітей та/або довідка із загальноосвітнього, професійно-технічного, ВНЗ (для осіб від 18 до 23 р. у разі, коли вони навчаються за денною формою навчання).

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь