• Посилання скопійовано

Збільшено розміри допомоги з безробіття

Постанова ФСС на випадок безробіття від 12.04.2012 р. №327 «Про мінімальний розмір допомоги з безробіття в 2012 році»

Набрала чинності Постанова Фонду загальнообов’язкового державного соцстрахування на випадок безробіття №327 «Про мінімальний розмір допомоги з безробіття у 2012 році».

Згідно з Постановою у 2012 році застраховані особи, що отримали статус безробітних, які протягом 12-ти місяців, що передували безробіттю, працювали на умовах повного або неповного робочого дня (тижня) не менше 26 календарних тижнів і сплачували страхові внески, отримуватимуть допомогу з безробіття у розмірі 825 грн — з 1 січня 2012 року; 841 грн — з 1 квітня 2012 року; 847 грн — з 1 липня 2012 року; 860 грн — з 1 жовтня 2012 року; 872 грн — з 1 грудня 2012 року.

Ті, хто має право на допомогу з безробіття без урахування трудового стажу (особи, що отримали статус безробітних, які працювали менше 26 тижнів, а також ті, хто бажає відновити трудову діяльність після тривалої, понад 6 місяців, перерви, звільнені з останнього місця роботи у зв’язку з порушеннями з їхнього боку трудової дисципліни, іншими правопорушеннями, злочинами), згідно з Постановою отримуватимуть допомогу у розмірі 544 грн.

Такий самий розмір допомоги (544 грн) встановлено для тих, хто вперше шукає роботу, і для інших незастрахованих осіб, що отримали статус безробітних.

Згідно з текстом Постанови, вона «застосовуватиметься з 1 квітня 2012 року».

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь