• Посилання скопійовано

Доступ до послуг у сфері пенсійного страхування буде розширено

КМУ на своєму засіданні 25 червня 2012 року прийняв розпорядження «Про заходи щодо розширення доступу до послуг у сфері пенсійного страхування».

Зазначеним актом затверджено заходи, необхідні для утворення централізованої системи надання електронних послуг Пенсійним фондом України.

Послуги надаватимуться через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, а сама централізована система буде утворена на базі існуючих інформаційних систем і ресурсів шляхом їх модернізації та доопрацювання. Впровадження системи розпочнеться з 1 жовтня 2012 року.

Реалізація цих заходів передбачає надання можливості доступу для громадян, юридичних осіб, фізичних осіб -- підприємців та осіб, які забезпечують себе роботою самостійно, до інформації про суму сплачених страхових внесків, страховий стаж, суму заробітної плати, відомості, на підставі яких призначено пенсію, її розмір, виплату; обробку звіту, поданого в електронному вигляді, стан взаєморозрахунків за зобов’язаннями платника.

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь