• Посилання скопійовано

Видача довідок підприємцям для призначення допомоги на дітей

Лист ДПС України від 30.07.12 №20497/7/17-1217

Враховуючи численні звернення  фізичних осіб - підприємців,  щодо необхідності отримання  довідки про доходи на  призначення і виплати  державної допомоги сім’ям з дітьми та до врегулювання  цього питання на законодавчому рівні, ДПС України рекомендує регіональним податковим  службам  надавати таким підприємцям довідки про доходи  на  підставі  поданих  податкових декларацій про майновий стан і доходи за  інший ніж (річний) податковий  звітний період (квартальний).
При цьому, така квартальна декларація  не звільняє підприємця від обов’язку подання податкової декларації у строк встановлений  для податкового звітного періоду згідно вимог підпунктом 177.5 статті 177 Кодексу та не є підставою для  нарахування та/або сплати  податкового зобов’язання.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»