• Посилання скопійовано

Санаторно-курортне лікування здійснюється за пред'явленням відповідної путівки та карти

Постанова ФСС НВВ від 25.12.2012 р. №40

Санаторно-курортне лікування здійснюється за пред'явленням відповідної путівки та карти

 

ФСС з НВВ вніс зміни до Положення про забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання путівками для санаторно- курортного лікування. 

Встановлено, що санаторно-курортне лікування потерпілих здійснюється за пред'явленням путівки  та карти  форми  №0-72/о.   

Путівка   є   документом,   який   надає   потерпілому право  на  отримання  відповідних послуг   у  зазначеному  в  путівці  санаторно-курортному  закладі протягом указаного в ній строку.

Фінансування  витрат  на  санаторно-курортне  лікування потерпілих  здійснюється  виконавчою  дирекцією  Фонду,   робочими органами  виконавчої дирекції Фонду в межах передбачених коштів на ці цілі відповідно до потреби шляхом безготівкового  перерахування коштів санаторно-курортним закладам, з якими укладено договори.

Не відшкодовуються   потерпілому   витрати   на    додаткове харчування,   призначене   за   рішенням   МСЕК,  на  період  його перебування  у  санаторно-курортному  закладі,  якщо  надання  цих послуг передбачено умовами договору з санаторієм.

 

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»