• Посилання скопійовано

Медалі, кубки та квіти не обкладаються ЄСВ

Лист ПФУ від 15.01.2013 р. №1074/03-20

Медалі, кубки та квіти не обкладаються ЄСВ

ПФУ считает, что стоимость орденов, медалей, нагрудных знаков, кубков, дипломов, грамот и цветов, которыми награждаются работники и лица, не состоящие в трудовых отношениях с предприятием, не являются базой для начисления ЕСВ.

К такому выводу авторы письма пришли на том основании, что критерием отнесения определенной выплаты в денежной или натуральной форме к заработной плате является возможность использования этой выплаты работником для удовлетворения личных нужд или нужд других членов семьи. Стоимостный эквивалент медалей, нагрудных знаков и грамот таким признан быть не может, следовательно, к заработной плате не относится.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»