• Посилання скопійовано

Бланки листків тимчасової непрацезданості доставляють в регіони

Починаючи з 22 серпня бланки листків тимчасової непрацездатності, закуплені у централізованому порядку за кошти Державного бюджету України на 2017 рік, поставляються в регіони

Бланки листків тимчасової непрацезданості доставляють в регіони

Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Відправка уже відбулася в Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Київську, Кіровоградську, Луганську, Львівську, Полтавську, Тернопільську, Харківську, Чернівецьку та Чернігівську область та місто Київ.

Поставка бланків в інші регіони пройде найближчими днями.

Після цього відбудеться розподіл бланків листків тимчасової непрацездатності в медичні заклади структурними підрозділами охорони здоров’я на місцях.

Нагадаємо, у серпні МОЗ України уклало договір про закупівлю 7 691 424 листків тимчасової непрацездатності на суму 2 768 912,64 гривень з переможцем торгів ДП Поліграфічний комбінат «Зоря». При цьому економія державного бюджету з виділених 3 мільйонів гривень склала понад 230 тисяч гривень.

***

Читайте також:

МОЗ затвердило Розподіл бланків листка тимчасової непрацездатності;

Хто відповідає за правомірність виданого листка непрацездатності ;

Працівник надав роботодавцю довідку замість лікарняного: як бути? 

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство охорони здоров'я України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»