• Посилання скопійовано

З 1 грудня підвищено суму максимальної допомоги з безробіття

Розмір максимальної допомоги з безробіття тепер становить 7048 грн

З 1 грудня підвищено суму максимальної допомоги з безробіття

Державна служба зайнятості повідомляє, що відповідно до Закону України про державний бюджет на 2017 рік з 1 грудня розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб збільшено до 1762 гривні. Відповідно рівень максимальної допомоги з безробіття з цього дня становить 7048 грн.

Останній раз прожитковий мінімум підвищували 1 травня. Тоді він становив 1684 гривні, а максимальна допомога з безробіття від державної служби зайнятості становила 6736 гривні.

Окрім підвищення максимальної допомоги з безробіттю у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму збільшуються всі соціальні виплати від держави. Про це детально тут>>

Читайте також: Новий розмір прожиткового мінімуму з 1 грудня: на що він вплине?

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»