• Посилання скопійовано

На які рахунки сплачувати ЄСВ членам фермерського господарства?

ДФС розповіла, що для зарахування ЄСВ, сплаченого членами фермерського господарства за себе, використовується символ рахунку «204»

На які рахунки сплачувати ЄСВ членам фермерського господарства?

ДФС у Тернопільській області зазначила, що при перерахунку єдиного соцвнеску символ рахунку (цифри з шостої по восьму номеру рахунку) відповідає категорії платника ЄСВ.

Починаючи з 01.01.2018 року членів фермерського господарства, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах, визначено платниками ЄСВ.

Такі платники зобов’язані сплачувати за себе ЄСВ, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується ЄСВ.

Інформація стосовно символів рахунків для зарахування в органах ДФС ЄВ розміщена на офіційному веб-порталі ДФС України у розділі «Реєстри».

Так, при сплаті ЄСВ страхувальниками за себе (крім осіб, які беруть добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування) використовується символ рахунку – «204».

Враховуючи вищевикладене, для зарахування в органах ДФС ЄСВ, сплаченого членами фермерського господарства за себе, використовується символ рахунку – «204».

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»