• Посилання скопійовано

З 8 липня – нові рахунки для ФСС та центрів зайнятості (поки що є лише для деяких областей та відділеннь)

Держказначейство забезпечило відкриття рахунків 3717 для управлінь та відділень виконавчої дирекції ФСС, регіональних та базових центрів зайнятості. Вони вводяться в дію з 8 липня 2019 року

З 8 липня – нові рахунки для ФСС та центрів зайнятості (поки що є лише для деяких областей та відділеннь)

На виконання постанови КМУ від 19.06.2019 року №520, Казначейство України забезпечило відкриття рахунків 3717 для управлінь та відділень виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, регіональних та базових центрів зайнятості  на балансі центрального апарату Казначейства (для зарахування коштів фондів – код банку 899998, банк отримувача Казначейство України (ЕАП); для проведення витрат – код банку 820172, банк отримувача Казначейство України) які вводяться в дію з 8 липня 2019 року.

Звертаємо увагу платників та фондів, що з метою належного і своєчасного зарахування коштів фондів та мінімізації нез’ясованих  надходжень Казначейство України просить, починаючи з 8 липня 2019 року  забезпечити спрямування коштів фондів виключно на рахунки 3717, відкриті на балансі Казначейства.

При цьому наголошуємо, що кошти сплачені платниками/фондами на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам/фондам, як нез’ясовані надходження.

***

Увага! Станом на 26 липня оприлюднено рахунки тільки ФСС у Донецькій області, ФСС у Івано-Франківській областіФСС у Закарпатській області та ФСС у Чернівецькій області. Також інформацію розмістили окремі відділення ФСС окремих областей, та також Правобережне відділення ФСС м. Києва:

Щодо інших областей інформації про нові рахунки ані на сайті ФСС, ані на сайті Держказначейства, наразі не має. Про це повідомимо додатково. 

 

 ***

Зазначимо, що на початку червня 2019 року Правобережне відділення ФСС наголошувало, що  небюджетні рахунки балансової групи 3711, 3712 розпорядників та одержувачів бюджетних коштів із 03.06.2019 р. переведені на централізовану модель казначейського обслуговування. Тому бюджетні установи мали повідомити про оновлені реквізити рахунків Фонд соцстраху.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»