• Посилання скопійовано

Увага! З 1 листопада почнуть діяти нові рахунки з ЄСВ за стандартом IBAN

За повідомленням Держказначейства граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню ЄСВ спливає 31.10.2019, а з 1 листопада будуть діяти нові рахунки

Увага! З 1 листопада почнуть діяти нові рахунки з ЄСВ за стандартом IBAN

Державна казначейська служба України звертає увагу платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ), що з 01.11.2019 в Україні запроваджується міжнародний номер банківського рахунку за стандартом ІВАN який складатиме 29 літерно-цифрових символів.

Звертаємо увагу, що граничний термін використання існуючих рахунків по зарахуванню ЄСВ спливає 31.10.2019.

Враховуючи зазначене, з метою своєчасної та належної сплати ЄСВ наголошуємо на необхідності починаючи з 01.11.2019 здійснювати сплату ЄСВ на рахунки відкриті в Казначействі (код банку – 899998) за стандартом ІВАN.

При цьому повідомляємо, що для отримання реквізитів рахунків за стандартом ІВАN слід терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем обліку.

 

Від редакції: 3 вересня на сайтах територіальних органів ДПС поки ще відсутні нові рахунки з ЄСВ. Як тільки з'явиться відповідна інформація, ми одразу про це повідомимо.

А от для податків та зборів нові рахунки вже оприлюднило територіальні органи ДПС чотирнадцяти областей. Про це читайте тут.

***

Читайте також: Увага! З 1 жовтня почнуть діяти нові рахунки для сплати податків, - інформація від ДФС (оновлюється)

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»