• Посилання скопійовано

Довідки про трудовий і страховий стаж тепер можна отримати у «Дії»

Для отримання довідок за ф. №ОК-5 та ОК-7 слід зайти у Дію та авторизуйтеся, далі натиснути меню Послуги знайти послуги - Довідки та вибрати потрібну довідку

Довідки про трудовий і страховий стаж тепер можна отримати у «Дії»

На своєму офіційному Telegram-каналі «Дія» розповідає наступне.

На Diia Summit ми презентували довідки ОК-5 і ОК-7 у застосунку. Це довідки про трудовий та страховий стаж, які потрібні для влаштування на роботу, призначення пенсії, нарахування лікарняних тощо. І тепер їх можна отримати просто в телефоні.

За 3 дні роботи послуги українці згенерували вже майже 75 тисяч таких довідок. Не дивно, що послуга здобула популярність, адже щороку видавали близько 3 мільйонів таких паперових довідок. Тепер це зміниться.

Як отримати довідку ОК-5 чи ОК-7

  • зайдіть у Дію та авторизуйтеся
  • натисніть – Послуги – Довідки
  • виберіть потрібну довідку та натисніть – Замовити

От і все! За кілька секунд обрана довідка з’явиться в Дії, також її можна завантажити на смартфон і мати завжди біля себе.

Користуйтеся Дією, щоб проводити час із користю, а не в чергах.

***

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»