• Посилання скопійовано

Скільки лікарняних та декретних виплачено станом на 3 травня: інфографіка від ФСС

ФСС навів інфографіку виплати лікарняних та декретних станом на 3 травня у розрізі областей та нагадав, що дату прийняття від роботодавця заяви-розрахунку можна уточнити у бухгалтерії, а за неможливості – у відділенні Фонду,

Скільки лікарняних та декретних виплачено станом на 3 травня: інфографіка від ФСС

Фонд соціального страхування України на своєму телеграм-каналі розповідає наступне.

В інфографіці наведена інформація щодо перерахування коштів для виплати допомог по тимчасовій непрацездатності і по вагітності та пологах безпосередньо на рахунки роботодавців.

Зверніть увагу, вказано дату прийняття від роботодавця заяви-розрахунку. Її можна уточнити у вашій бухгалтерії, а за неможливості – у відділенні Фонду, контакти.

Після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється ним у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або одразу після надходження коштів від ФССУ.

Попри умови воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля здійснення усіх страхових виплат і допомог. Водночас, налагодження роботи окремих відділень, які найбільше постраждали внаслідок війни, ще триває. Підтримуємо ЗСУ, віримо в Україну. Разом переможемо.

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»