• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ з соцполітики підготував доопрацьований варіант законопроєкту щодо реформування Фонду безробіття

Положення доопрацьованого законопроєкту №6067 спрямовані на реформування Державної служби зайнятості, підвищення якості надання послуг, осучаснення страхових підходів у випадку безробіття

Комітет ВРУ з соцполітики підготував доопрацьований варіант законопроєкту щодо реформування Фонду безробіття

Під час засідання Комітету ВРУ з соцполітики 12 вересня народні депутати України проголосували за схвалення тексту порівняльної таблиці до проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці за реєстр. №6067 (доопрацьований), підготовлений Комітетом до другого читання. Народні депутати України – члени Комітету рекомендують Верховній Раді України прийняти законопроект у другому читанні та в цілому з техніко-юридичними правками.

Нагадаємо, що положення доопрацьованого законопроекту №6067 спрямовані на реформування державної служби зайнятості, підвищення якості надання послуг, осучаснення страхових підходів у випадку безробіття, модернізації діючих та впровадження нових активних програм сприяння зайнятості населення, у тому числі для молоді.

Комітет також схвалив порівняльну таблицю до проекту Закону про внесення змін до деяких законів України щодо застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні за реєстр. №5795, підготовленого Комітетом до другого читання. Парламенту пропонується прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому з техніко-юридичними правками. Про хід обговорення проекту Закону на робочих групах у Комітеті по його доопрацюванню – за посиланням.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»